ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Με πάνω από 30 χρόνια πρωτοπορίας στον χώρο της Ηχομόνωσης, με παρουσία σε πληθώρα μεγάλων και μικρών έργων, εγγυόμαστε, την οριστική λύση των προβλημάτων όχλησης, σε μικρά και μεγάλα έργα οποιαδήποτε μορφής.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Με εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, η ομάδα των μελετητών – μηχανικών μας, αναλύει και καταγράφει τα δεδομένα που συλλέγει από επιτόπια αυτοψία στο έργο και εν συνεχεία συντάσσει ακουστικές μελέτες, που δίνουν λύσεις σε όλα τα ακουστικά προβλήματα που προκύπτουν.

ΗΧΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Με σύγχρονο εξοπλισμό, τόσο κατά την διάρκεια όσο και στη συνέχεια του ηχοβολισμού, το τεχνικό μας τμήμα , αναλύει και μελετά τα δεδομένα των μετρήσεων που διεξάγει, προκειμένου να εξαχθεί η λύση στο εκάστοτε ακουστικό πρόβλημα.

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Με παραγωγή πρωτοπόρων υλικών αλλά και συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες θερμομονωτικών υλικών εντός και εκτός Ελλάδος. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και το τεχνικό μας τμήμα μελετούν, προτείνουν, κατασκευάζουν και επιβλέπουν τις θερμομονώσεις είτε πρόκειται για νέα οικοδομή (οποιασδήποτε μορφής), είτε για ενίσχυση παλαιάς.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ

Πρωτοπόρος στην παραγωγή μονωτικών υλικών φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μεγάλη γκάμα βιολογικών και οικολογικών υλικών, που συμβάλουν στην ενεργειακή οικονομία των κατασκευών καθώς διατηρούν θερμοκρασία και δείκτες υγρασίας και κορεσμού του αέρα χαμηλούς, λόγω της υψηλής διαπνοής που διαθέτουν.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Παράγουμε και προμηθεύουμε με πληθώρα ηχομονωτικών και θερμομονωτικών υλικών καθώς και  παρελκομένων απαραίτητων για κάθε κατασκευή. Τα υλικά μας, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα ή τις αποθήκες μας.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Το τεχνικό μας τμήμα, βρίσκεται πάντα δίπλα στις κατασκευές είτε με την επί τόπου παρουσία στο έργο, είτε από απόσταση (βασιζόμενο στις σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας),παρέχοντας πάντα όλες τις απαραίτητες γνώσεις και οδηγίες για την επιτυχημένη ολοκλήρωσή τους.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η εξειδίκευση των συνεργείων μας παρέχει τη δυνατότητα για κατασκευές σε οποιοδήποτε τύπου κτίριο σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεται. Επιπλέον καταρτίζουμε και καθοδηγούμε και συνεργεία δική σας επιλογής.