ΠΡΟΦΙΛ

ACOUSTIC LIVING

Οραματιστήκαμε, 30 χρόνια πριν, ένα περιβάλλον με λιγότερο θόρυβο, με ιδανικό μικροκλίμα, με τις πραγματικά κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης του ανθρώπου στο σύγχρονο οικιστικό και εργασιακό ζωτικό του χώρο. Ανακαλύψαμε νέες μεθόδους και καινοτόμα υλικά. Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, τη δημιουργία μη τοξικών και επιβλαβών υλικών, φιλικών προς τον άνθρωπο, με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με βιολογικά και οικολογικά υλικά που έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Όλα τα παραπάνω ήταν και θα παραμείνουν η φιλοσοφία μας.

Με τα πλέον σύγχρονα και καινοτόμα υλικά ηχομόνωσης και θερμομόνωσης, η πλειοψηφία των οποίων παράγονται στη χώρα μας.

Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό που εντοπίζει και αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα ακουστικής, σε όλα τα πεδία εφαρμογής.

Αλλά κυρίως χωρίς εκπτώσεις… εξαιρούνται οι τιμές μας

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Η γκάμα των ηχομονωτικών ηχοαπορροφητικών και αντικραδασμικών υλικών μας περιλαμβάνει υλικά από πολυεστέρα, κάνναβη, μαλλί προβάτου, φελλό, epdm, κατασκευασμένα στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές παραγωγής που θέτουν οι ευρωπαϊκοί και οι διεθνείς φορείς πιστοποίησης. Η γκάμα μας είναι δυναμική και συνεχώς ενισχύεται με καινοτόμα υλικά.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η NUOVO ACOUSTICS ιδρύθηκε από τον μηχανικό Γεώργιο Κωστάζο απόφοιτο και κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος μηχανολόγων – μηχανικών του Mediterranean College.

Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο μας προσωπικό, εργάζεται εφοδιασμένο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό πάνω στα θέματα ακουστικής τεχνολογίας, παρέχοντας λύσεις σε όλων των ειδών τα προβλήματα, είτε αυτά αφορούν μεγάλα project, είτε μικρές ιδιωτικές  παρεμβάσεις και βελτιώσεις.

ΕΜΕΙΣ

Στόχος μας: η άψογη, προσωποποιημένη και ευέλικτη εξυπηρέτηση των πελατών μας.